Dr. Cristina Frangu este medic specialist oftalmolog. Din 2016 este medic oftalmolog de garda in cadrul Departamentului de Primiri-Urgente a Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice (Sp. Lahovari), Bucuresti. Este specializata in patologia polului anterior si posterior, prescriere de ochelari de vedere si lentile de contact (copii si adulti). Are competente in LASER de pol anterior, tomografii oculare de pol anterior si posterior, ecografii oculare dar si in efectuarea de injectii intravitreene pentru patologia polului posterior. Are numeroase participari la cursuri si congrese nationale si internationale de specialitate.
 
 
 
 
 

Care sunt din punctul dumneavoastra de vedere cele mai importante calitati pentru a fi un medic foarte bun?

 

    Un medic bun nu trebuie sa duca lipsa de empatie, rabdare si cu siguranta de cunostinte medicale actualizate.

 

Care parte din munca ta iti place cel mai mult?

 

    In meseria mea de medic imi place legatura pe care o creez cu pacientul indiferent de varsta, rasa sau clasa sociala, ma bucura momentele cand pacientii comunica cu mine referitor la patologia de care sufera fara temeri sau inhibitii dar cel mai mult ador momentele cand se vad rezultatele muncii mele, cand pacientii imi spun ca si datorita mie, calitatea vietii lor s-a imbunatatit.

 

Care este modalitatea prin care comunicati cel mai eficient cu copilasii pentru a-i face sa stea cuminti la consultatie?

 

    In primul rand imi plac copiii si ei simt asta. Apoi cred ca prin joaca poti obtine multe lucruri de la ei, iar in timpul consultatiilor mereu ii fac sa se simta importanti.

 

 

 

 

CV Dr. Cristina Frangu

0788 47 85 35

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.