- Consultații VIP -

Consultațiile VIP acordate în Clinica Oftalmologică sunt servicii de cel mai înalt grad profesional, de siguranță, intimitate și confort, menite să elimine necesitatea de a călători în occident pentru rezolvarea problemelor medicale. 

Consultațiile VIP sunt destinate celor mai exigenți dintre noi. Programarea se face prioritar, în ziua și la ora dorită (în timpul programului de lucru al medicului ales de dvs.). Scăpați de stresul găsirii unui loc de parcare, mașină fiind parcată în siguranță în garajul subteran al clinicii. Un elegant salon de așteptare este rezervat numai pentru dvs. și familie. Copiii și adulții beneficiază astfel de intimitate și confort. Consultația medicală este completă, cuprinzând examinarea globului ocular, a pleoapelor și a regiunii perioculare, a motilitatii oculare, a glandelor și cailor lacrimale, a structurilor intraoculare, prescripția de ochelari sau lentile de contact, precum și a eventualelor tratamente necesare. În funcție de caz, medicul poate recomandă investigații suplimentare (ecografie oculară, câmp vizual, ERG, EOG, PEV, tomografie, etc.) ce vor fi achitate separat. Medicul alocă timp suplimentar pentru a va explică pe larg și a lămuri aspectele ce țîn de cazul dvs. În cazul intervențiilor chirurgicale va punem la dispoziție serviciul spitalizare de zi VIP. O rezervă elegantă, cu grup sanitar propriu, numai pentru dvs. și familie, oferă condiții optime de intimitate. 

Pentru a solicita o programare VIP va rugăm să apelați: 0212114067 sau 0788478535 ori să completăți formularul programări VIP on-line și veți fi contactat telefonic în cel mai scurt timp posibil.

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.