- Echipa Infosan -

Oameni pentru lumina ochilor -

Acesta este crezul nostru și motorul care ne dă puterea de a merge înainte.

Trăim într-o lume în care medicina a devenit industrie, iar pacienții doar consumatori de medicamente și analize. Totuși, în Clinica Infosan veți întâlni o echipa formată din oameni în sensul clasic al cuvântului: cu părți bune și rele, cu calități și defecte, cu succese și eșecuri, dar cu o înalta ținută morală umană. Pentru noi, a reda, a menține sau a îmbunătăți lumina ochilor reprezintă țelul primordial. În acest sens, prin învățare și perfecționare, prin dotare, dar și prin comportament, ne străduim să creștem calitatea consultațiilor și a operațiilor, dar și gradul de siguranță și confort al pacienților noștri.

Medicii Spitalului de Oftalmologie Infosan participă cu lucrări proprii în fiecare an la cele mai importante congrese internaționale și naționale de oftalmologie pentru a prezenta rezultatele obținute și pentru a afla ultimele progrese în domeniu. Astfel, în Clinica Infosan, se practică oftalmologie la nivelul celor mai avansate clinici din Europa.

Aș dori să mă alătur echipei Infosan.

Andreea Ciubotaru


Medic primar oftalmolog, Dr. în Științe Medicale al Universității Ludwig-Maximilians München, Medic operator (chirurgia strabismului, a cataractei, a pleoapelor)

Andreea Hopincă


Medic specialist oftalmolog, cu experiență în patologia polului anterior și posterior la copil și adult, experiență și certificat de adaptare a lentilelor ortokeratologice.

Bogdana Tăbăcaru


Medic specialist oftalmolog, asistent universitar, doctorand, experiență clinică în patologia polului anterior și posterior și chirurgicală în chirurgia cataractei.

Cristina Frângu


Este medic specialist oftalmolog, specializata in patologia polului anterior si posterior, prescriere de ochelari de vedere si lentile de contact (copii si adulti).

Elena Avram

Medic specialist oftalmolog cu experiență în oftalmologie generală, oftalmopediatrie, oftalmogenetică, ambliopie și cu interes pentru activități de cercetare.

Iuga Mădălina Andreea


Medic specialist oftalmolog, experiență în patologia polului anterior și posterior, ecografie oculară, tomografii oculare de pol anterior și posterior, biometrii oculare, LASER de pol anterior, injecții intravitreene și chirurgia cataractei. Certificare ICO Basic și Advanced.

Ionela Iosub

Medic specialist oftalmolog cu experiență în oftalmologie generală, oftalmopediatrie, oftalmogenetică.

Laura Băcanu

Mihaela Măcău

Ioana Gobej

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.