- Echipa Infosan -

Oameni pentru lumina ochilor -

Acesta este crezul nostru și motorul care ne dă puterea de a merge înainte.

Trăim într-o lume în care medicina a devenit industrie, iar pacienții doar consumatori de medicamente și analize. Totuși, în Clinica Infosan veți întâlni o echipa formată din oameni în sensul clasic al cuvântului: cu părți bune și rele, cu calități și defecte, cu succese și eșecuri, dar cu o înalta ținută morală umană. Pentru noi, a reda, a menține sau a îmbunătăți lumina ochilor reprezintă țelul primordial. În acest sens, prin învățare și perfecționare, prin dotare, dar și prin comportament, ne străduim să creștem calitatea consultațiilor și a operațiilor, dar și gradul de siguranță și confort al pacienților noștri.

Medicii Spitalului de Oftalmologie Infosan participă cu lucrări proprii în fiecare an la cele mai importante congrese internaționale și naționale de oftalmologie pentru a prezenta rezultatele obținute și pentru a afla ultimele progrese în domeniu. Astfel, în Clinica Infosan, se practică oftalmologie la nivelul celor mai avansate clinici din Europa.

Aș dori să mă alătur echipei Infosan.

Andreea Ciubotaru


Medic primar oftalmolog, Dr. în Științe Medicale al Universității Ludwig-Maximilians München, Medic operator (chirurgia strabismului, a cataractei, a pleoapelor)

Andreea Hopincă


Certificat de Participare la manifestarea știntifică “Inițiere în diagnosticul și tratamentul diferitelor forme de strabism “, sub îndrumarea Prof. Dr. Klaus Peter Boergen și Dr. Andreea Ciubotaru, noiembrie 2015 București.

Bogdana Tăbăcaru


Medic specialist oftalmolog, asistent universitar, doctorand, experiență clinică în patologia polului anterior și posterior și chirurgicală în chirurgia cataractei.

Cristina Frângu


Este medic specialist oftalmolog cu activitate chirurgicala si medicala in departamentul de chirurgie vitreo-retiniana si departamentul de chirurgie pol anterior.

Elena Avram

Medic specialist oftalmolog cu experiență în oftalmologie generală, oftalmopediatrie, oftalmogenetică, ambliopie și cu interes pentru activități de cercetare.

Ioana Gobej

Ionela Iosub

Laura Băcanu

Mihaela Măcău

0788 47 85 35

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.