- Opinia Pacienților -

„Nu condiția noastră, ci calitatea sufletului nostru ne face fericiți.”

                                                          - Voltaire

Multumesc din suflet!

Am fost operat de catre doamna doctor Andreea Ciubotaru. Am numai cuvinte de lauda si de multumire fata de dansa, operatia este un succes, am intalnit o echipa profesionista intru totul, iar doamna doctor este un om de o mare calitate umana si profesionala, cum rar intalnesti in Romania.

(Cepi Costin)

Aici mi-am redobândit speranța!

Toată admirația și respectul pentru dna dr Andreea Ciubotaru, medicul datorita căruia pot privi viata "în ochi" după mulți ani în care normalitatea părea ceva imposibil. Mulțumiri întregii echipe pentru ajutorul acordat în decursul celor 2 interventii chirurgicale.

(Manuela Popescu)

Una dintre clinicile medicale cele mai performante din Romania.

Personalul care lucreaza aici: medici, asistente, receptioneri, etc au o pregatire profesionala exceptionala, sunt eficienti si foarte amabili. Cu copiii folosesc un limbaj adecvat varstei lor si transforma vizita la oftalmolog intr-o experienta placuta. Felicitari si multumiri intregii echipe!!! Va recomand din toata inima tuturor celor care au nevoie de consultatii sau interventii oftalmologice!!!

(Elena Dumitrescu)

Cheia succesului o reprezinta profesionalismul.

D-na doctor.Andreea Ciubotaru este singurul medic din Romania, care a stiut sa le ajute pe gemenele mele sa scape de strabism FARA INTERVENTIE CHIRURGICALA. Cheia succesului o reprezinta profesionalismul dumneaei ( ne-a fost recomandata de catre medicii de la o clinica de top din Germania, cand ne pierdusem speranta, ca mai putem scapa fara operatie in Romania) si RABDAREA parintilor. Atat d-na doctor ,cat si cei din Germania ne-au spus ca un copil cu strabism are toate sansele sa isi salveze ochiul afectat, daca poarta ochelarii potriviti si face ocluzia solicitata. Operatia rezolva partea estetica in cea mai mare parte, asadar RABDARE. 
Va multumim din suflet, d-na doctor, va multumim tuturor de la Clinica Infosan, acum avem doua fetite de 6 ani si 4 luni, care pot privi mandre in blitzul aparatului foto.
Cu drag, Monica Baltagaru, mama Cameliei si Violetei.

Recomand cu încredere si caldură

Experiența pe care am avut-o aici ma face sa recomand cu încredere si caldură această clinica. Echipa medicală este excepțională.

(Apostol Alex)

Cea mai buna clinica de oftalmologie!

Reusita operației de strabism a fost de 100%. Doamna doctor Andreea Ciubotaru,ne-a operat copilul in urma cu 10 ani,si cum am spus mai sus, reusita a fost de 100%. Felicitari,si succes pe mai departe!

(Mihai Dinca)

O echipa minunata, plină de profesionalism si dedicatie.

Mulțumim din suflet Doamnei Doctor Iosub si tuturor cadrelor medicale de la Clinica Infosan!!!

(Seboiu Crina Elena)

Multumesc din suflet!

Operatie de ptoza palpebrala reusita 100%, recomand cu cea mai mare incredere!

(Gabriela Nastase)

Cea mai recenta vizita la clinica a fost demna de toata aprecierea!

Am beneficiat de un consult si de servicii pe masura asteptarilor. Am, asadar, incredere ca, pastrand aceeasi calitate a echipei si a serviciilor medicale, veti atinge standardele la care aspirati. Multumesc, mult succes si sa ne vedem (cu) bine! 

(Gabriela Gagea)

M-am simțit ca la mine acasă

Recomand tuturor! Este un mediu plăcut și nu ai un moment senzația ca ești operat intr un spital , Doamna Doctor Ciubotaru își practica meseria la rang de arta , sunt foarte mulțumit și am simțit ca am fost ca la mine acasă , cele mai amabile asistente , mai ales doamna “Nela”, cu toți m au făcut sa ma simt ca intr o familie , nu intr un mediu de spital , deși eram operat , ele făceau Glume și ma făceau sa ma desprind de acel moment neplăcut fiind operat , le mulțumesc întregii echipe , și abia aștept sa ne mai întâlnim la consultații , va urez mult succes in continuare.

(Raffaello Gabriel)

Sincer, sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite!

Avem aproape 5 ani de când mergem aici cu fetița noastră ! Mulțumesc din suflet d-nei doctor Andreea Hopinca pentru tot ce face ptr. micuta mea.

(Mariana Costea)

Va recomand cu toată încrederea acești minunați oameni care fac adevărate minuni!

Am avut deosebita plăcere să fiu tratata de minunata echipa de la Clinica Oftalmologica Infosan. Recomand cu toată încrederea și certitudinea că fiecare pacient care trece pragul acestei instituții va avea parte de o echipa de înaltă clasă , echipamente de elită și de toată disponibilitatea întregului colectiv. Am fost un caz aparte , operata fiind de strabism la vârsta de 7 ani la un medic in Iași unde operația nu a avut succes , am trecut prin multe complexe , priviri și întrebări răutăcioase despre afecțiunea mea. In anul 2016 printr-o minune mi-a fost recomandat să merg la d-na doctor Ciubotaru Andreea pentru un consult și o părere. După foarte multe teste făcute în clinica , am fost operata de strabism divergent. Operația a fost un real succes ! Mulțumită d-ei Dr. Ciubotaru Andreea precum și întregii echipe de la clinica Infosan mi-am recăpătat încrederea în mine! Nu exista nici un risc , fiecare pacient este testat înainte de operație și NU EXISTA RISCUL de vedere dubla ! Va recomand cu toată încrederea acești minunați oameni care fac adevărate minuni!
(Alexandra Elena)

Copiii au plecat relaxați după control

Personal foarte bine pregătit, diagnostic corect, copiii au plecat relaxați după control, rezultatele se văd după 3 ani în care venim aici regulat,suntem pe drumul cel bun.Mulțumiri doamnei doctor Iosub si doamnei doctr Ciubotaru! Recomand oricui ,indiferent de vârstă ,pentru un diagnostic corect si cele mai bune rezultate !

(Nicoleta Grigore)

Suntem clienți fideli

Pana sa ajungem la Clinica am trecut prin multe experiente neplacute cu baietelul, in orasul nostru. Am ajuns la dna dr Andreea Ciubotaru dupa o recomandare. Acum suntem clienti fideli de 2 ani si nu suntem doar multumiti ci extraordinar de multumiti de competenta personalului, de amabilitate si de intelegerea de care dau dovada. Dna dr. E o super-doctora, super-competenta... Ce sa mai.. Doar cuvinte la superlativ! Multumim!

(Georgescu Elena)

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.