Rame pentru adulti

Rame pentru adulți

Personalul nostru bine instruit format din ingineri optometristi de top vă stă la dispoziție și va îndrumă pentru a alege rama de ochelari care va avantajează cel mai mult. Țînând cont de stilul și trăsăturile dumneavoastră, rama atent aleasă vine in completarea imaginii dumneavoastră de ansamblu, dând o notă aparte de elegantă.

 

Rame copii

Rame pentru copii

Spitalul Infosan colaborează cu optometristi specializați în lucrul cu copiii, având o gama largă de rame și lentile special create pentru micuții noștri. Ochelarii sunt făcuți din materiale special create pentru a asigura o protecție sporită, protejându-i astfel pe cei mici de unele accidente în activitățile lor de zi cu zi.

Rame sport

Rame sport

Aceste ramele de ochelari sunt recomandate persoanelor active, celor care au adrenalina în sânge. Fiind confecționate din policarbonat acestea au o rezistență deosebită la orice tip de impact. Bandă elastică din spate fixează rama și o menține centrată pe întreagă durata a activității fizice. Ochelarii sunt destinați sporturilor precum:hiking, climbing, cicling, sporturilor de echipa (fotbal, baschet, handbal, volei), celor de contact (Karate, Taekwondo...) chiar și sporturilor de iarnă (ski, snowboard) unde împreună cu lentile colorate sau heliomate ajută și la protecția împotriva soarelui, etc. . Protejează-ți ochii în timpul activităților sportive!

Lentile speciale

Lentile cu proprietăți speciale

Protejarea sporită a ochilor este întotdeauna recomandată pentru o vedere cât mai bună pe termen lung. Lentilele cu proprietăți speciale precum cele pentru calculator sau telefon ajută la reducerea oboselii ochilor în timpul petrecut în fața diverselor ecrane și automat la o concentrare sporită. Blocarea luminii albastre protejează organismul de dereglarea ciclului de somn, sporind calitatea somnului dumneavoastră.

Parteneri rame de ochelari

 

 

Programări Online

© 2018 Clinica Infosan. Toate drepturile rezervate.